Αυγούστου 05, 2009

Σε κρίσιμη κατάσταση οι πρόσκοποι στην Κρήτη

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας δύο από τους προσκόπους που τραυματίστηκαν σε τροχαίο. Στον εισαγγελέα ο υπαίτιος του δυστυχήματος.
Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Εντατική Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, δύο από τους ανήλικους πρόσκοπους -ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι - που τραυματίστηκαν μαζί με εννέα άλλους προσκόπους και δύο συνοδούς, στον Κουτσουρά του Δήμου Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας όταν ενώ περίμεναν στη στάση για να πάρουν το λεωφορείο έπεσε πάνω τους ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Βελτιωμένη είναι η εικόνα του τρίτου παιδιού, ενός αγοριού 11 χρόνων, το οποίο βγήκε σήμερα από τη Μονάδα Παίδων και έχει μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Επίσης, βελτιωμένη εμφανίζεται και η κατάσταση της υγείας του 15χρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, ενώ καλύτερα στην υγεία τους είναι και τα υπόλοιπα παιδιά που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου.

Τους τραυματισμένους προσκόπους επισκέφθηκε σήμερα στα τρία νοσοκομεία ο νομάρχης Λασιθίου, Σήφης Αναστασάκης και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας τους.

Εξάλλου, στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 20χρονος οδηγός, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω στα παιδιά.

Ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, αλλά και μέχρι να συμπληρωθεί η σχετική δικογραφία

ΑΠΕ-Μ
ΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου