Δεκεμβρίου 23, 2009

Μανιακός η κάτι άλλο ;

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=8460&catid=4

Άγνωστος , κυκλοφορεί τις νυχτερινές ώρες και πυροβολεί ανυποψίαστους πολίτες.
Είναι ηλικίας 30-35 χρόνων, έχει μαύρα μακριά μαλλιά, κινείται με μαύρο τζιπ, παλιό μοντέλο, που έχει φιμέ τζάμια, οι πινακίδες κυκλοφορίας του είναι δυσδιάκριτες ή παραποιημένες, επιλέγει πιθανόν τυχαία τα θύματά του, τα προσεγγίζει, ανοίγει μέχρι τη μέση το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβολεί μία φορά.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο μανιακός να πυροβόλησε το βράδυ της Δευτέρας στη Γέφυρα της Καβάλας έναν 17χρονο Αφγανό. Ο Αφγανός ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι που νόμιζε ότι είχει προκληθεί από κάποιο πετραδάκι που πετάχτηκε από αυτοκίνητα. Αργότερα ο πόνος έγινε πιο δυνατός και πήγε στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν βλήμα πυροβόλου όπλου.

Το βράδυ της Τρίτης μία γυναίκα στον Κολωνό δέχτηκε επίθεση και ήταν το τέταρτο κατά σειρά θύμα του μανιακού. Όπως έγινε όμως γνωστό το πρωί από την αστυνομία την Δευτέρα σημειώθηκε επίθεση εναντίον δύο ανδρών που τραυματίστηκαν και μιας γυναίκας στο Μοσχάτο που γλύτωσε στο παραπέντε.

Τι έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Στη συμβολή των οδών Χειμμάρας και Βορείου Ηπείρου πυροβόλησε μία 45χρονη γυναίκα στην κοιλιά και εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες εάν πρόκειται για ένα άτομο ή για περισσότερα μιας και το τζιπ έχει φιμέ τζάμια. Το τζιπ είναι μεγάλου κυβισμού.

Η 45χρονη τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό, όπου χειρουργήθηκε. Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου!

Σήμερα όμως έγινε γνωστό ότι την Δευτέρα επίθεση δέχθηκαι και μία γυναίκα εκτός από τον 52χρονο που τραυματίστηκε και έναν Βούλγαρο. Πρόκετιαι για μία γυναίκα που βρισκόταν στο Μοσχάτο στη συμβολή των οδών Μετσόβου 2 και Πειραιώς.

Ο μανιακός πυροβόλησε τη γυναίκα όμως η σφαίρα δεν την βρήκε, εξοστρακίστηκε και σφηνώθηκε στο τζάμι κεντρικής πόρτας καταστήματος ρούχων. Η ώρα που έγινε ήταν 19:40 δηλαδή 6 λεπτά αφού είχε πυροβολήσει τον 52χρονο στο Μοσχάτο και τον είχε τραυματίσει σοβαρά στην σπονδυλική στήλη.

Η γυναίκα επειδή δεν τραυματίστηκε δεν έδωσε σημασία γιατί δεν κατάλαβε ότι ήταν πυροβολισμός. Όταν όμως άκουσε για τα περιστατικά πήγε στην αστυνομία που στη συνέχεια πήγε στην περιοχή και βρήκε την βολίδα.

Μόλις τη Δευτέρα είχαν συμβεί δύο παρόμοια περιστατικά. Το πρώτο ήταν στο Βοτανικό, όπου ένας βούλγαρος που έκανε ποδήλατο τραυματίστηκε στο χέρι από πυροβόλο όπλο, από άγνωστο που επέβαινε μέσα σε επίσης τζιπ μεγάλου κυβισμού.

Λίγο αργότερα, ένας 52χρονος στο Μοσχάτο πυροβολήθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από άγνωστο μέσα σε μαύρο τζιπ και τραυματίστηκε στους σπονδύλους, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να χειρουργηθεί και η κατάστασή του να είναι σοβαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου