Ιανουαρίου 23, 2010

Αδίστακτος τσαντάκιας έστειλε στην εντατική 25χρονη επιλοχία

23.1.2010

Στην Εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη 25χρονη επιλοχίας που έπεσε θύμα τσαντάκια. Ο αδίστακτος δράστης προκειμένου να αρπάξει την τσάντα της κοπέλας, δεν δίστασε να την τραυματίσει σοβαρά, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να χάσει το ένα της νεφρό.

Η κοπέλα, που υπηρετεί στο 301 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στους Αγίους Αναργύρους, επέστρεφε στο σπίτι της στο Ιλιον, όταν ενώ βάδιζε επί της οδού Παλαιολόγου δέχτηκε την επίθεση του νεαρού κακοποιού. Ο τελευταίος την πλησίασε με το δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε και της άρπαξε την τσάντα, που -όπως έγινε γνωστό- περιείχε ελάχιστα χρήματα και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Στην προσπάθειά της η 25χρονη επιλοχίας να συγκρατήσει την τσάντα της, έπεσε στο οδόστρωμα. Ομως ο δράστης, αδιαφορώντας για το κακό που μπορούσε να προκαλέσει, συνέχισε ακάθεκτος, παρ’ όλο που έσερνε για αρκετά μέτρα την άτυχη νεαρή γυναίκα στο οδόστρωμα, μέχρι που εκείνη ανήμπορη πια άφησε από τα χέρια της την τσάντα.

Αποτέλεσμα ήταν η 25χρονη να τραυματιστεί βαριά στη μέση και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά του σώματός της και να χρειαστεί να διακομιστεί εσπευσμένα, από το ασθενοφόρο που πήγε στο σημείο της επίθεσης, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα είχε υποστεί ρήξη του αριστερού νεφρού σε τέτοιο βαθμό που προκειμένου να σωθεί η ζωή της, οι γιατροί αναγκάστηκαν να της τον αφαιρέσουν.

Εκτοτε η 25χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, ενώ την καταγγελία της επίθεσης έκανε ο πατέρας της το μεσημέρι της Πέμπτης στο τμήμα Ασφαλείας του Ιλιον, που ανέλαβε τις έρευνες για τον εντοπισμό του τσαντάκια.


ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=1136134

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου