Ιανουαρίου 29, 2010

Αστυνομικό Δελτιο..."Της κακομοίρας"

http://eglimatikotita.blogspot.com


Συνελήφθη επίδοξος βιαστής

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε στα χέρια ενός αλλοδαπού μια νεαρή, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα.

Ο δράστης επιτέθηκε στην κοπέλα, ενώ αυτή βάδιζε επί της οδού Σαπφούς 105 στην Καλλιθέα και επιχείρησε να την βιάσει. Το θύμα αντέδρασε κι άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Περαστικοί έτρεξαν να βοηθήσουν τη νεαρή και κατάφεραν να πιάσουν τον αλλοδαπό και να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Απείλησαν με μαχαίρι ανήλικη

Δύο αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη χθες, στις 00:15, στη συμβολή των οδών Αταλάντης και Νερούτσου, στον Άγιο Παντελεήμονα αιφνιδίασαν ανήλικη και, με την απειλή μαχαιριού, την ακινητοποίησαν και της άρπαξαν την τσάντα.

Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος της 25χρονης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 25χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε προχωρημένη αποσύνθεση στο Λιγοβίτσι, στις 17 Ιανουαρίου. Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ύστερα από συστηματικές έρευνες, κατάφεραν, αφού βρήκαν αρχικά την ταυτότητα του θύματος, να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος είναι αλβανικής υπηκοότητας και κάτοικος σε χωριό του Αγρινίου.
Πηγή: messolonghinews.blogspot.com

Τραυμάτισε με μαχαίρι ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών

Αποφασισμένος για όλα ήταν ο δράστης, ο οποίος εισήλθε χθες βράδυ στις 11 σε κατάστημα ψιλικών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιεροσολύμων και Αγαθουπόλεως, στην Κυψέλη.

Ο κακοποιός δεν δίστασε να πλήξει με μαχαίρι την ιδιοκτήτρια στο χέρι, ώστε να την αναγκάσει να απομακρυνθεί από το ταμείο. Στη συνέχεια άρπαξε το ποσό των 500 ευρώ και διέφυγε.

Το θύμα σοκαρισμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την μαρτυρία της ιδιοκτήτριας ο ληστής ήταν αλλοδαπός.

Της έκλεισαν τον δρόμο και την έκλεψαν

Δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, εξανάγκασαν χθες βράδυ στις 11:00 γυναίκα να ακινητοποιήσει το όχημά της, καθώς της έκλεισαν το δρόμο. Στη συνέχεια, ο ένας εκ των δραστών την απείλησε με κατσαβίδι και της αφαίρεσε αδιευκρίνιστο χρηματικό ποσό.
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Άρπαξαν χρήματα και τηλεκάρτες από ψιλικατζίδικο
Με την απειλή όπλων, δύο άγνωστοι εισήλθαν χθες, περίπου στις 11 το βράδυ, σε κατάστημα ψιλικών, που βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντίνου Τσαλδάρη 41-43, στο Πολύγωνο.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια αυτού και αφαίρεσαν το ποσό των 250 ευρώ, που υπήρχε στο ταμείο, καθώς και κάρτες κινητής τηλεφωνίας αδιευκρίνιστης χρηματικής αξίας.

Αφαίρεσαν από υπερήλικα 250 ευρώ

Τέσσερις κακοποιοί, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες, διέρρηξαν χθες βράδυ στις 10 την οικία 97χρονου, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ξενοφώντος και Κωνσταντινουπόλεως στις Αχαρνές.

Οι δράστες χτύπησαν άσχημα τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια αναστάτωσαν όλο το σπίτι, άρπαξαν 200 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Ξυλοκόπησαν τον ηλεκτροδηγό τρένου
Στο Τζάνειο Νοσοκομείο διακομίστηκε ο ηλεκτροδηγός συρμού του ΗΣΑΠ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από νεαρούς το πρωί, στον σταθμό του Φαλήρου, όταν προσπάθησε να τους εμποδίσει να κάνουν γκράφιτι στο τρένο. Ο ηλεκτροδηγός, μαζί με τον προϊστάμενο της αμαξοστοιχίας, αντιλήφθηκε τους νεαρούς και επιχείρησε να τους εμποδίσει. Οι νεαροί επιτέθηκαν και στους δύο, ξυλοκοπώντας τον ηλεκτροδηγό και βάφοντας με σπρέι τον προϊστάμενο της αμαξοστοιχίας. Ο πρώτος διακομίστηκε στο Τζάνειο, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν πέντε ράμματα.

Η πρώτη ληστεία της ημέρας
Η ληστεία έγινε στις 8:12 το πρωί, στην Αγροτική Τράπεζα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Παιωνίου

Κάλυμνος: Έκρηξη σε αυτοκίνητο καθηγήτριας!

Οι άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει μεγάλη ποσότητα δυναμίτη στο αυτοκίνητο της καθηγήτριας. Η έκρηξη που έγινε τα ξημερώματα ήταν τόσο ισχυρή που προκάλεσε ζημιές και στο σπίτι, έξω από το οποίο ήταν παρκαρισμένο. Στο σημείο έσπευσε πολύ γρήγορα η πυροσβεστική και έσβησε τη φωτιά πριν επεκταθεί σε άλλα αυτοκίνητα. Δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ το αυτοκίνητο της καθηγήτριας καταστράφηκε ολοσχερώς...

Ανήλικοι έκλεβαν καταστήματα στην Καλαμάτα

Συνελήφθησαν για ζημιές που προκάλεσαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και αποδείχθηκε ότι είχαν κάνει και σωρεία κλοπών. Οι δύο ανηλίκοι, έπεσαν στα… χέρια αστυνομικών της Καλαμάτας, καθώς έσπασαν τα τζάμια σε παρκαρισμένα ΙΧ. Όπως προέκυψε και επιβεβαιώθηκε δακτυλοσκοπικά, οι ανήλικοι, από τις 14 ως τις 25 Ιανουαρίου, είχαν διαπράξει περισσότερες από πέντε κλοπές καταστημάτων στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Μετέφερε 149 κιλά χασίς με το φορτηγό του!

Στις 06.40΄ σήμερα το πρωί,στo Ράγιο Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών Άρτας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό γιατί κατελήφθη να οδηγεί με φορτηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, και να μεταφέρει με αυτό προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό την Αθήνα, πέντε (5) σάκους που περιείχαν εκατόν σαράντα επτά (147) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη σε φούντα (χασίς) συνολικού βάρους εκατόν σαράντα οκτώ (148) κιλών και οκτακοσίων οκτώ (808) γραμμαρίων.
http://epirusgate.blogspot.com/

Θρασύτατη ληστεία σούπερ-μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θρασύτατη ληστεία από έναν οπλισμένο με μαχαίρι νεαρό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε σούπερ-μάρκετ στη συμβολή των οδών Αισώπου και Ενωτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα σαν πελάτης, πήρε ένα μπουκάλι ούζο και κατευθύνθηκε προς τα ταμεία. Ξαφνικά έσπρωξε την ταμία πετώντας την στο έδαφος, ενώ την τραυμάτισε με το μαχαίρι στο μάγουλο, άρπαξε 140 ευρώ από το ταμείο και εξαφανίσθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου