Απριλίου 25, 2010

Ο Κοέν… δεν ανακοινώνει εγκληματικές πράξεις. Οι προστατευόμενοι του, ρημάζουν τον τόπο

Είχαν... ρημάξει σπίτια και καταστήματα

Τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα είχαν κλέψει, ενώ είχαν αδειάσει και τέσσερα καταστήματα και ένα σπίτι μέσα σε μόλις επτά μήνες.Οι πέντε κακοποιοί από την Αλβανία δεν είχαν... προτιμήσεις, έκλεβαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Δεν δίστασαν σε μια περίπτωση να επιτεθούν σε έναν άνδρα στη μέση του δρόμου.
Η ... καριέρα των δύο από τους ληστές τελείωσε χθες στα Πετράλωνα. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν μαζί με δύο συμπατριώτες τους οι οποίοι αγόραζαν και ξαναπωλούσαν τα κλοπιμαία. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους άλλους τρεις ληστές που διαφεύγουν.

Αλβανοί χασισέμποροι

Στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α/Υποδ-νση Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, Αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 22 και 27 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης. Ειδικότερα......Αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες, τους συνέλαβαν και κατάσχεσαν στην κατοχή τους δώδεκα αυτοσχέδιες συσκευασίες περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία, που περιείχαν ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ συν. μικτού βάρους -14.230- γραμμ.
• Ένα πολεμικό τυφέκιο μάρκας KALASNIKOF με τρείς (3) γεμιστήρες καθώς και 90 φυσίγγια.

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στην Καρδίτσα

Ένοπλη ληστεία έγινε σήμερα το πρωί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Καρδίτσας- Νέου Μοναστηρίου.
Ένας κουκουλοφόρος εισέβαλε στο πρατήριο και με την απειλή όπλου ανάγκασε τον 57χρονο υπάλληλο να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
Ο δράστης μόλις ...πήρε τα χρήματα επιβιβάστηκε σε Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων, στο οποίο επέβαινε και δεύτερος συνεργός και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στο χώρο της ληστείας βρέθηκε κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών το οποίο και διενήργησε έρευνα για την εξεύρεση στοιχείων που θα βοηθήσουν την αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες.

Λήστεψαν γυναίκα στου Ζωγράφου

Στις 01.35 τα ξημερώματα , στην οδό Παπάγου 60, στου Ζωγράφου, ένας άγνωστος , πλησίασε μία γυναίκα και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε να του δώσει 80 ευρώ που είχε μαζί της.

Έκλεψαν κολόνιες και συνελήφθησαν

Δυο αλλοδαπές, 21 και 32 ετών αντίστοιχα, συνέλαβαν για κλοπή άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Βέροιας ενώ αναζητούν για τον ίδιο λόγο άλλες δυο. Οι τέσσερις αλλοδαπές, με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από πολυκατάστημα της...Βέροιας έντεκα κολόνιες, αξίες 419 ευρώ. Στην προσπάθειά διαφυγής τους, έγιναν αντιληπτές από τους υπαλλήλους και στην συνέχεια συνελήφθησαν οι δυο από τις τέσσερις από προστρέξαντες στο σημείο, αστυνομικούς. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι τέσσερις από τις έντεκα

http://laikoyra.blogspot.com/


Επιτυχής επιχείρηση σύλληψης εμπόρων ναρκωτικών (Βούλγαρου & Αλβανού) στη Κερκυρα

Ύστερα από πολυήμερη παρακολούθηση, οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, επαληθεύτηκαν στο έπακρο. Με συντονισμένη επιχείρηση και χρησιμοποίηση του 28χρονου μικρέμπορα-διακομιστή (ντίλερ) Βούλγαρου υπηκόου S.V.-P. του R. (ο οποίος ήδη είχε συλληφθεί με ποσότητα (7) επτά γραμμαρίων ηρωίνης) κατόρθωσαν με καλυμμένη δράση, να φέρουν σε ραντεβού τον 38χρονο έμπορο Αλβανό υπήκοο M. A. του J. για αγοραπωλησία ποσότητας ηρωίνης με τον ντίλερ.
Κατά την παράδοση της ηρωίνης, οι αστυνομικοί επιχείρησαν αιφνιδιαστικά και παρά την σοβαρή αντίσταση που προέβαλε ο έμπορος (με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί), κατόρθωσαν να τον συλλάβουν. Διαπιστώθηκε ότι είχε επάνω του δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων.
Συνεχίστηκε η επιχείρηση και σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν:
- 21 συσκευασίες συνολικού βάρους 283 γραμμαρίων ηρωίνης έτοιμες προς πώληση σε ντίλερ.
- 19 συσκευασίες συνολικού βάρους 60 γραμμαρίων κοκαΐνης επίσης έτοιμες προς πώληση σε ντίλερ.
- Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης και κοκαΐνης.
Kατασχέθηκαν, το ΙΧΕ αυτοκίνητο, του εμπόρου, σαν μέσο τέλεσης του αδικήματος της εμπορίας, τρία κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιήθηκαν στις επικοινωνίες, κατά τις αγοραπωλησίες και χρηματικό ποσό 800 ΕΥΡΩ, προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών.

http://kanali1.blogspot.com/2010/04/blog-post_3021.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου