Απριλίου 23, 2010

Ληστείες........Στο ίδιο έργο θεατές….

Οι Παπανδρέλληνες και σήμερα επιτέλεσαν κοινωνικό έργο ….πρέπει είμαστε ευγνώμονες….

Μαρούσι .Οι ληστές... τους έπιασαν στον ύπνο

Στο στόχαστρό τους έβαλαν ληστές ένα ζευγάρι που διαμένει στο Μαρούσι.
Λίγο μετά τις 5:00, δύο άτομα παραβίασαν την πόρτα του ισόγειου διαμερίσματος που βρίσκεται στην οδό Φιλίας 13, στο Μαρούσι, και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν το ζευγάρι, που ξύπνησε από τον θόρυβο.Οι δράστες αφαίρεσαν διάφορα τιμαλφή και χρήματα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ζευγαριού που είχαν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία.
……………….
Λυκόβρυση - Το χρηματοκιβώτιο είχε μόνο επιταγές…

Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που βρίσκεται στην οδό Χαλκίδος 12, στη Λυκόβρυση, έβαλαν στο στόχαστρό τους ληστές χθες το βράδυ.Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της επιχείρησης, «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε φορτηγό και διέφυγαν.Κατά δήλωση του ιδιοκτήτη, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν μόνο επιταγές και όχι χρήματα.
……………………
Ίλιο . Ο ληστής «Χτύπησε» την κατάλληλη ώρα

Το σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας «Σκλαβενίτης» που βρίσκεται επί της οδού Ιλίου 11, στο Ίλιο, βρέθηκε χθες το βράδυ στο στόχαστρο ληστή. Ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα περίπου στις 9, δηλαδή λίγο πριν κλείσει, ευελπιστώντας να βρει τα ταμεία γεμάτα. Απειλώντας με όπλο πελάτες και προσωπικό, αφαίρεσε όσα χρήματα μπορούσε και τράπηκε σε φυγή.
……………………………………………….
Εξάρχεια. Μεροκάματο» 1.000 ευρώ σε κάβα

Το γρήγορο και εύκολο «μεροκάματο» αναζητούν οι κακοποιοί, έτσι πρώτος τους στόχος είναι τα καταστήματα. Δύο άγνωστοι εισέβαλαν χθες το βράδυ, περίπου στις 9:30, σε κάβα που βρίσκεται επί της οδού Μετσόβου 32, στο κέντρο της Αθήνας.
Με το γνωστό πλέον τρόπο, απειλώντας, δηλαδή, προσωπικό και πελάτες με όπλο, άρπαξαν από το ταμείο τις εισπράξεις, οι οποίες υπολογίζονται στο ποσό των 1.000 ευρώ.
………………………………………………………….
Εξάρχεια. Πήραν 300 ευρώ από πρακτορείο ΟΠΑΠ

Με την απειλή όπλου, δύο κακοποιοί λήστεψαν πρακτορείο ΟΠΑΠ σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας και συγκεκριμένα επί της οδού Ζ. Πηγής 132.
Οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, που αποτελούσε τις εισπράξεις της ημέρας, και διέφυγαν.
…………………………
Καλλιθέα.Έκλεψαν από πεζό 4.120 ευρώ!
Ένα σημαντικό ποσό είχε μαζί του πεζός, ο οποίος χθες βράδυ βάδιζε επί της οδού Δημοσθένους στην Καλλιθέα. Για κακή του τύχη, όμως, τον πλησίασαν τρεις δράστες και, με την απειλή μαχαιριού, απαίτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε μαζί του. Φοβούμενος για τη ζωή του, ο πεζός τούς παρέδωσε το ποσό των 4.120 ευρώ.
………………….
Άλιμος . Λήστεψαν το δημαρχείο ... και έφυγαν με το αυτοκίνητο του δημάρχου!
Με όλη τους την άνεση έδρασαν οι ληστές στο δημαρχείο του Αλίμου.
Μπήκαν σαν κύριοι σπάζοντας την κλειδαριά του ισογείου και αφού εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο το... σήκωσαν και το πήραν μαζί τους.
Φαίνεται όμως ότι το χρηματοκιβώτιο δεν ήταν αρκετό... έτσι πήγαν μέχρι τον τέταρτο όροφο, άνοιξαν το γραφείο του δημάρχου, πήραν τα κλειδιά και έφυγαν με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο δήμαρχος.
……………
Κολωνός . Ληστεία με... πέτρα!
Πρωτοφανής ληστεία έγινε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Κολωνό.
Ένας 46χρονος περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Οι τρεις νεαροί που κινούνταν πλάι του δεν του κίνησαν την παραμικρή υποψία.
Ξαφνικά ο ένας από αυτούς όμως έβγαλε από την τσέπη του μια πέτρα και την έριξε στο πρόσωπο του άτυχου άνδρα που έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο.
Οι νεαροί έπεσαν πάνω του και του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του που περιείχε 200 ευρώ
…………………..
Ληστεία για….. 20 ευρω στη Νέα Ιωνία
Θύμα ήταν ένας 30χρονος. Ο 30χρονος δέχθηκε επίθεση από τρεις ληστές στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ιωνία. Οι δράστες του άρπαξαν 20 ευρώ.

…………………………………….
Ληστεία για….. 35 ευρω στα Εξάρχεια
35 ευρώ ήταν η λεία των ληστών που χτύπησαν μια μετανάστρια από την Ινδονησία στα Εξάρχεια.………………………………………….


Επιθεση σε 77χρονο στην Κυψέλη

Ληστές που επιτέθηκαν σε έναν 77χρονο στην Κυψέλη μη βρίσκοντας κάτι άλλο να πάρουν, άρπαξαν από τον ηλικιωμένο άνδρα το βιβλιάριο τραπέζης.
……………………………….
Καλλιθέα - Ληστές με... «πελατολόγιο»

Μετά τον ληστή που λήστεψε δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα το ίδιο πρατήριο καυσίμων στην Καλλιθέα, ένας άλλος ληστής-«πελάτης» χτύπησε για δεύτερη φορά το ίδιο internet cafe στο Ζωγράφου. Ο κουκουλοφόρος ληστής την προηγούμενη φορά είχε βρει στο ταμείο περίπου 1.500 ευρώ, που προοριζόταν για πληρωμές λογαριασμών και αποφάσισε να ξαναχτυπήσει. Επέστρεψε ένα μήνα μετά στις 06:20 το πρωί, καθώς το κατάστημα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο και υπήρχε ο υπάλληλος στο ταμείο και τρεις πελάτες που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια Ο ληστής όμως αυτή τη φορά βρήκε στο ταμείο μόλις 200 ευρώ, που του φάνηκαν λίγα και έτσι με την απειλή του μαχαιριού που κρατούσε, αφαίρεσε από τον υπάλληλο και τους πελάτες όσα χρήματα είχαν επάνω τους, τα κινητά τους τηλέφωνα, ακόμη και τα τσιγάρα τους. Ο ληστής φεύγοντας αφού άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, ευχαρίστησε τα θύματά του, σαν να ήταν πελάτες του, επιβιβάστηκε σε μία μοτοσικλέτα και έγινε καπνός. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Κώστας Μακρής πλέον φοβάται, ότι ο δράστης θα φανεί εξίσου συνεπής στην επόμενη ληστεία.
…………………………………………………
Έκλεψαν το Στράτο Τζώρτζογλου

Παραβίασαν το αυτοκίνητο του Στράτου Τζώρτζογλου, του άνοιξαν μια βαλίτσα και του πήραν ένα μπουφάν και δύο ζευγάρια παπούτσια. Ο ηθοποιός είχε...
...πολλά λεφτά στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε έξω από το θέατρο που εμφανίζεται κάθε Τετάρτη στο ''Βαφείο'' στον Βοτανικό.
……………………………
Ληστεία σε internet cafe στη Θεσσαλονίκη
Ένας κακοποιός, ο οποίος, όπως φαίνεται, γνώριζε ότι το internet cafe μένει ανοικτό έως τις πρώτες πρωινές ώρες, εισέβαλε σ' αυτό στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα και αφαίρεσε τις εισπράξεις. Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Κλεάνθους 10, στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης, απειλώντας με όπλο τον υπάλληλο, του ζήτησε όσα χρήματα είχε στο ταμείο. Εκείνος υπάκουσε και του παρέδωσε το ποσό των 300 ευρώ.

Στόχος ληστών για τέταρτη φορά

Για τέταρτη φορά, σε ένα ιδιαίτερα μικρό χρονικό διάστημα, ένας πράκτορας ΟΠΑΠ είδε ληστές να αρπάζουν τις εισπράξεις της ημέρας. Το πρακτορείο είχε μόλις ανοίξει, χθες Πέμπτη, όταν οι δύο δράστες εισέβαλαν σ΄αυτό οπλισμένοι και, αφού απέσπασαν το περιεχόμενο του ταμείου, έφυγαν ανενόχλητοι.

Άγνωστοι «σήκωσαν» ΑΤΜ στην Ξυλούπολη Θεσσαλονίκης

Μπορεί το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς να βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της Ξυλούπολης, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους κακοποιούς από το «σηκώσουν».
Συγκεκριμένα, στις 3:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι φόρτωσαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης σε λευκό φορτηγάκι και διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.
………………………………..
Θεσσαλονίκη Δύο νεαροί ληστές νεκροί σε τροχαίο με κλεμμένο αυτοκίνητο

Κλεμμένο ήταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και - μετά από τροχαίο - έχασαν τη ζωή τους δύο νεαροί αλλοδαποί στη Θεσσαλονίκη. Το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο , στο 35ο...χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Καβάλας και από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί ο 21χρονος οδηγός και ο 19χρονος συνοδηγός.Από την προανάκριση της Αστυνομίας προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την περιοχή του Σταυρού και μέσα σε αυτό βρέθηκαν ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεοράσεις, ραδιο-cd αυτοκινήτου κλπ.) οι οποίες, επίσης, είχαν κλαπεί από την ίδια περιοχή. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους κατόχους τους.
……………………………………………………
Άγνωστος πυροβόλησε κτηνοτρόφο στον Ορχομενό
Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ένας κτηνοτρόφος, ύστερα από πυροβολισμούς που δέχθηκε.Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 8:30 χθες το βράδυ και ο βοσκός βρισκόταν στην περιοχή Καστράκι, του Δήμου Ορχομενού Βοιωτίας.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και για άγνωστο λόγο ο δράστης πυροβόλησε τον κτηνοτρόφο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην πλευρική χώρα.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ ο δράστης διέφυγε και αναζητείται.

………………………………..

Ληστεία με τον δράστη να απολαμβάνει τον καφέ του
Απίστευτο περιστατικό στο χωριό Φούφας, του Δήμου Μουρικίου, στη Δυτική Μακεδονία. Δύο δράστες κατόρθωσαν να ληστέψουν ένα μίνι μάρκετ μέρα μεσημέρι! Μάλιστα, οι ληστές ακολούθησαν μια νέα, προσφιλή τακτική, η οποία ορίζει πως ο ένας εκ των δραστών πίνει καφέ σε καφετέρια δίπλα ακριβώς στο κατάστημα - στόχο, για να επιβλέπει τις κινήσεις, ενώ ο δεύτερος εισβάλλει στον χώρο.
Το περιστατικό συνέβη στις 2:30 το μεσημέρι και οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι τη μεσημεριανή σιέστα, αφαίρεσαν από το κατάστημα όλα τα πακέτα τσιγάρων και τις κάρτες της κινητής τηλεφωνίας, αξίας 1.300 ευρώ.
Οι ληστές φαίνεται πως ήταν άψογα πληροφορημένοι, καθώς το κατάστημα είχε μόλις εφοδιαστεί με τα τσιγάρα του επόμενου μήνα. Το χωριό παραμένει ανάστατο και οι κάτοικοι δηλώνουν έτοιμοι να αναλάβουν... προσωπικά την ασφάλειά τους.
…………………..
Αιματηρή απόπειρα ληστείας στην Καρδίτσα
Καρτέρι στον διευθυντή υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ έστησαν το πρωί ληστές στο Μουζάκι της Καρδίτσας. Όταν εκείνος δεν υπάκουσε στις εντολές τους να τους οδηγήσει μέσα στο κατάστημα, οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στην κοιλιά και τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο άνδρες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, την οποία στάθμευσαν έξω από τα ΕΛΤΑ, περιμένοντας τον διευθυντή να ανοίξει το μαγαζί. Όταν το θύμα έφτασε στο σημείο, οι δράστες έβγαλαν τις κουκούλες που φορούσαν, τον πλησίασαν και με την απειλή μαχαιριού απαίτησαν να μπουν μέσα μαζί του. Ο διευθυντής αντιστάθηκε. Ο ένας ληστής έχασε την ψυχραιμία του και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ τους ακολούθησε και τρίτος συνεργός τους, ο οποίος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.
Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
………………………………………
Έκλεψαν ακριβά αρώματα
Δύο γυναίκες συνελήφθησαν από τις συνολικά τέσσερις που, με τη μέθοδο της απασχόλησης, φρόντισαν να αδειάσουν τα ράφια με αρώματα από πολυκατάστημα στη Βέροια. Ωστόσο έγιναν αντιληπτές από το προσωπικό, το οποίο και ειδοποίησε την αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη των δύο. Οι γυναίκες είχαν αφαιρέσει συνολικά 11 αρώματα, αξίας 419 ευρώ.
………………………….
Διάρρηξη το βράδυ στο Δήμο Μυκηναίων

Δεν πίστευαν στα μάτια τουςοι υπάλληλοι του Δήμου Μυκηναίων σήμερα το πρωί καθώς την ώρα που πήγαν στο δημαρχείο για να εργαστούν, διαπίστωσαν πως το χρηματοκιβώτιο είχε παραβιαστεί.
Προφανώς ο δράστης ή οι δράστες εισήλθαν στο χώρο του Δημαρχείου τις βραδινές ώρες που δεν υπήρχε κάποιος υπάλληλος σε αυτό, και είχαν όλο το χρόνο μπροστά τους για να εκτελέσουν το σκοπό τους...
Αφού κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, αφαίρεσαν από αυτό έγγραφα του δήμου ενώ δεν φυλάσσονταν χρήματα σε αυτό.


http://paratiritis-news.blogspot.com/2010/04/blog-post_3255.html

……………………………………………………………..
Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στο Κοπανάκι από Βούλγαρους !

Δύο Βούλγαροι αθίγγανοι, που επέβαιναν σε ένα άσπρο φορτηγό μάρκας Μερσεντές, επιχείρησαν να απαγάγουν ένα επτάχρονο ανήλικο, κοντά στην Αγροτική Τράπεζα στην πλατεία Κοπανακίου της Μεσσηνίας. Το επεισόδιο συνέβη την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που το τσιγγανάκι, το οποίο έχει και αυτό βουλγαρική καταγωγή, είχε πάει στην πλατεία να αγοράσει ένα παγωτό και επέστρεφε στο σπίτι του. Για καλή του τύχη, μαζί του ήταν ένας συνομήλικος φίλος του, Ρουμανικής καταγωγής, που έβαλε τις φωνές. Από τις περιγραφές, ο ένας από τους επίδοξους απαγωγείς, που βγήκε από το αυτοκίνητο για να αρπάξει το παιδί, ήταν ευτραφής, καραφλός, με ένα τατουάζ στο μπράτσο. Από μάρτυρες αναφέρθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου φώναζε στα βουλγαρικά στον συνεργό του «Όχι αυτό το παιδί, το άλλο!». Η πινακίδα του αυτοκινήτου άρχιζε με τα γράμματα ΕΒ και είχε και τον αριθμό 65. Από τους γονείς του παιδιού υπεβλήθη μήνυση κατά αγνώστων.

Πηγή: kopanakinews.gr
……………………………..
ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ: Συνελήφθησαν έξι Αλβανοί για μεταφορά ναρκωτικών

Σύμφωνα με την ενημέρωση απο την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας-Ακαρνανίας χθές και ώρα 01.10΄στο 28ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αιτωλίας ,συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, ένας (1) ημεδαπός και πέντε (5) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας για εισαγωγή-κατοχή-μεταφορά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 36,8 κιλών χασίς και παράνομη μεταφορά ...
μεταναστών.
Από την προανάκριση που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου προέκυψε ότι ο ένας ημεδαπός και οι δύο αλλοδαποί, κάτοικοι Αθηνών, μετέβησαν με δύο (2) οχήματα, το ένα ιδιοκτησίας των και το άλλο εκμισθωμένο από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, σε ερημική τοποθεσία, στο 20ο χλμ της Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, από όπου παρέλαβαν τρεις (3) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων και την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών συσκευασμένη σε δέματα του ενός κιλού, με προορισμό την Αθήνα.
Τα ανωτέρω ναρκωτικά, τα δύο (2) οχήματα και οχτώ (8) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος των σχηματισθείσα δικογραφία θα προσαχθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
…………………………………
Θεσσαλονίκη Ρουμάνοι Έκλεβαν ρούχα και αξεσουάρ
Διέπραξαν εννέα κλοπές σε εμπορικά καταστήματα, μόνο μέσα στον Μάρτιο. Πρόκειται για δύο Ρουμάνους, 20 και 33 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη.
Οι δράστες εισέβαλαν στα καταστήματα και αφαιρούσαν αντικείμενα ένδυσης και αξεσουάρ, μεγάλης χρηματικής αξίας, τα οποία στη συνέχεια διοχέτευαν στη μαύρη αγορά.
Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη Συνελήφθη 16χρονος αλλοδαπός για κλοπή κινητών
Ένας 16χρονος αλλοδαπός ήταν ο δράστης της κλοπής των κινητών τηλεφώνων μιας παρέας τεσσάρων ανηλίκων. Ο 16χρονος ομολόγησε πως, μαζί με συνεργό του, αγνώστων στοιχείων, πλησίασε τους νεαρούς και απειλώντας τους μ' ένα μαχαίρι, απέσπασε τα κινητά τους. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 7 Μαρτίου, στο πλακόστρωτο του Λευκού
Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου