Μαΐου 19, 2010

Βία και σωματεμπορία

Όταν Πολυπολιτισμός πηγαίνει στραβά και η Μαφία…. χτυπάει την παρανομία

Δυο γυναίκες πέθαναν στα "βουβά" στην Κρήτη, λόγω άγριου ξυλοδαρμού τους. Οι θάνατοι δεν βόλευαν τον πολυπολιτισμό και τα χουντοκάναλα πήραν οδηγίες να κάνουν την πάπια.
Μια Βρετανίδα και μιας Βουλγάρα, πέθαναν στην Κρήτη λόγω άγριων ξυλοδαρμών των συντρόφων τους!Η 22χρονη Βρετανίδα άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης όπου εισήχθη με εσωτερική αιμορραγία. Στο χειρουργείο διαπιστώθηκε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Η αστυνομία συνέλαβε τον Άγγλο φίλο της, 21 ετών, φίλος της, κατά του οποίου στον ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας απεβίωσε μια 27χρονη Βουλγάρα, που επίσης θύμα ξυλοδαρμού από τον ομοεθνή φίλο της . Η γυναίκα, αυτή ήταν μετανάστρια , και είχε δεχτεί επίθεση από τον πρώην φίλο της που είχε επιχειρήσει να τη στραγγαλίσει μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, στη Νεάπολη Λασιθίου, επειδή αρνήθηκε να συνεχίσει τη σχέση τους.

-Πολυεθνική Κοινοπραξία παροχής ροζ υπηρεσιών άνοιξαν έξι γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Δύο Κύπριες και μία Ελληνίδα είχαν μετατρέψει μπαράκι στη δυτική Θεσσαλονίκη σε κέντρο της ακολασίας και εξέδιδαν μία γυναίκα από τη Νιγηρία, μία από τη Ρωσία και μία από την Αλβανία. Η γυναικεία επιχείρηση λειτουργούσε με πρωτοποριακό τρόπο από άποψη μέτρων ασφαλείας. Για να μην μπορεί κάποιος να καταγγείλει στην αστυνομία ότι οι εργαζόμενες στο μπαρ εκδίδονται, η πληρωμή των ροζ υπηρεσιών γινόταν με… ποτά. Με μια σαμπάνια που κόστιζε 100 ευρώ οι πελάτες είχαν φουλ… περιποίηση σε ένα μικρό δωμάτιο.
Η μαφία όμως που σέβεται τη νομιμότητα φρόντισε δια των αστυνομικών του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, να βάλουν λουκέτο σε αυτό το μπαρ. Στα άλλα , της μαφίας, όχι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου