Μαΐου 30, 2017

Οι φίλοι του ΝΑΤΟ θα διαμαρτυρηθούν στο Βελιγράδι κατά της «δικτατορίας» του 54%

Τον ψήφισε σχεδόν το 55% και οι ανύπαρκτοι υπάλληλοι του Σόρος και της αμερικανικής πρεσβείας ετοιμάζονται να διαμαρτυρηθούν αύριο μπροστά στη Βουλή κατά την ορκωμοσία του Βούτσιτς.
ΟΙ φίλοι του ΝΑΤΟ και της αμερικανικής πρεσβείας και των αμερικανικών και γερμανικών κονδυλίων θα μαζευτούν και στις 10 πμ και στις 6 το απόγευμα.
Οι απογευματινοί θα είναι του πράκτορα Σάσα Γιάνκοβιτς. Οι «πρωινοί» θα είναι των άλλων, με κεντρικό σύνθημα, «Ενάντια στη δικτατορία».
Ο πράκτορας Σάσα Γιάνκοβιτς δήλωσε: «Καλώ όλους τους πολίτες, όλων των φορέων, όλα τα συνδικάτα και τα πολιτικά κόμματα, όλους όσους βάζουν πάνω από όλα την ελευθερία και τη Δημοκρατία , να βγουν την Τετάρτη στις 6 μ.μ. σε ειρηνικές διαδηλώσεις και να πουν όχι στην επίσημη εισαγωγή της δικτατορίας στη Σερβία μέσω της στέψης του Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
Οι οπαδοί του πράκτορα Γιανκοβιτς θα πάνε και στη διαμαρτυρία στις 10 π.μ. Μαζί με τον πράκτορα Γιάνκοβιτς παρατάχτηκε και το πολιτικό κίνημα , «Αρκετά πια», του τεως υπουργού του Βούτσιτς Σάσα Ραντούλοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου