Μαΐου 24, 2017

Οι «ευρωπαϊστές» στο Κόσσοβο και τη Βοσνία

Όπως είπε και ο Χασίμ το «Φίδι» όλοι τους λατρεύουν την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου, Μπάκι Κελάνι δήλωσε ότι η αστυνομία έχει πληροφορηθεί ότι ο πολίτης του Κοσσυφοπεδίου Ντους Σμαίλι Dush από τη Μιτρόβιτσα, σκοτώθηκε στη Συρία πολεμώντας με τις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους. «Η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου ενημερώθηκε ότι ένας άνθρωπος από τη Μιτρόβιτσα έχει σκοτωθεί στη Συρία, αλλά δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε επίσημα», είπε.
Παράλληλα η Interpol εξέδωσε ερυθρό ένταλμα συλλήψεως για τον δεκαοκτάχρονο βόσνιο Χαμζά Λαμπίντι που σύμφωνα με την Dnevni Avaz «βρίσκεται σήμερα στη Συρία». Αυτό είναι το 13ο σήμα που έχει εκδοθεί κατά πολίτη της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Ο Λαμπίντι έχει γεννηθεί στην Κεντρική Βοσνία στο Ζαβιντοβίτσι.
Η επικεφαλής της εισαγγελίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Γκορντάνα Τάντιτς, ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής οι δικαστικές αρχές έχουν απαγγείλει κατηγορίες για αδικήματα που σχετίζονται με την τρομοκρατία , και με τρομοκρατικές δραστηριότητες, όπως η αναχώρηση πολιτών για ξένα πεδία μαχών κατά 42 ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου