Ιουνίου 30, 2017

Ηρθε η ωρα της Μόνικας

Πρόεδρος και η Κυρία του προέδρου

Η Μόνικα, η «Πρώτη Κυρία» της Αλβανίας, η σύζυγος του εκλεγμένου προέδρου της χώρας Ιλίρ Μέτα , προτάθηκε από τον κ. Πετρίτ Βασίλη που παραιτήθηκε για να αναλάβει πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κινήματος για την Ενσωμάτωση.
Η κυρία Μόνικα είναι σήμερα βουλευτής και αντιπρόεδρος του LSI.
«Το προεδρείο του κόμματος αποφάσισε να κάνουμε αναδιοργάνωση ... για να δώσουμε στη χώρα μια πραγματική αντιπολίτευση», ανακοίνωσε ο δυστυχής κ. Βασίλη που αποκεφαλίστηκε και τόνισε: «Σύμφωνα με αυτό ... προτείνω τη νέα και δυναμική, Μόνικα Κρουεμάντι, όχι μόνο επειδή είναι αντιπρόεδρος του κόμματος, αλλά και για τις λαμπρές πολιτικές αρετές της».
Η Μόνικα, 43 ετών σήμερα , ξεκίνησε την πολιτική της σταδιοδρομία το 1991 στο φόρουμ της νεολαίας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, και δέκα χρόνια μετά έγινε για πρώτη φορά βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, το 2001.
Το 2004 αποχώρισε και ακολούθησε το σύζυγό της, Ιλίρ Μέτα.
Η παραίτηση του Πετρίτ Βασίλι δεν ήταν αναμενόμενη, καθώς είχε εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος στις 3 Μαΐου. Ο κ. Βασίλη είπε ότι θα είναι ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του LSI. Το έκτακτο συνέδριο του κόμματος θα γίνει την προσεχή Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου