Σεπτεμβρίου 19, 2017

Βοσνία και Ερζεγοβίνη: Η Εθνική Λαϊκή Ενότητα και το Κομματικό Συμφέρον

Ο Πρόεδρος Μίλοραντ Ντόντικ, δήλωσε ότι η υπεράσπιση της Κυριαρχίας της Σερβικης Δημοκρατίας, και η υπεράσπιση των βασικών δικαιωμάτων του σερβικού λαού, πρέπει να είναι πάνω από το κομματικό συμφέρον και ότι εκείνος ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «είναι στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για την επιβίωση του Σερβικού Έθνους».
Ο κ. Ντόντικ τόνισε τη σημασία της «Ενότητας» όλων των πατριωτικών δυνάμεωνμυαλό σε μια εποχή που σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Σερβικής Δημοκρατίας εξελίσσονται , «προφανείς προσπάθειες αποσταθεροποίησης».
Ο κ. Ντόντικ είπε ότι η Εθνική Λαϊκή Ενότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθούν τα συμφέροντα του σερβικού έθνους, και αυτό θα επιβεβαιώνεται στη δήλωση για την επιβίωση του σερβικού Έθνους. Ο κ. Ντόντικ έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συνάντηση με τον «αντίπαλο», δη
μοτικό Σύμβουλο του Σερβικού Δημοκρατικού Κόμματος στο Τέσλιτς, Μπόγκνταν Ντιούκιτς, ο οποίος κατήγγειλε την αντεθνική πολιτική της Κομματικής Ηγεσίας και ‘έγινε ανεξάρτητος.
Ο Ντιούκιτς, ενημέρωσε Ντόντικ για την απόφασή του να αποχωρήσει από το SDS και ότι κατά την προσεχή περίοδο θα δράσει στην πρώτη γραμμή για τα συμφέροντα της Σερβικής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου