Σεπτεμβρίου 16, 2017

Το ΝΑΤΟ είναι η αιτία του Κακού

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο Πρόεδρος της Σερβίας Μίλοραντ Ντόντικ δήλωσε στο «Σπούτνικ», ότι οι εκλογές του 2018 θα είναι καθοριστικές για την στρατιωτική ουδετερότητα της Σερβικής Δημοκρατίας , και ότι τα Δυτικά Κέντρα αποφάσεων για να σταματήσουν μια τέτοια εξέλιξη κινητοποίησαν τους αχυρανθρώπους τους στην επιδοτούμενη αντιπολίτευση για να δημιουργήσουν χάος και να ανατρέψουν την κυβέρνηση πριν τις εκλογές.
«Είμαστε στο κατώφλι της λήψης σοβαρών αποφάσεων σχετικά με τη στρατιωτική ουδετερότητα, και πιστεύω ότι κάποιος που θέλει να το αποτρέψει κάλεσε την αντιπολίτευση να δημιουργήσει χάος..»
Ο Ντόντικ τόνισε ότι η Σερβική Δημοκρατία λέει όχι στο ΝΑΤΟ, επειδή το ΝΑΤΟ βομβάρδισε τους Σέρβους και τα παιδιά τους με απεμπλουτισμένο ουράνιο, και για το λόγο αυτό έχει αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των κακοήθων νόσων στους νέους. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο η Σερβικη Δημοκρατία δεν θέλει το ΝΑΤΟ, είναι επειδή δεν θέλουμε να απειλείται η Σερβία από το έδαφος μας. Ένας τρίτος λόγος για τον οποίο το ΝΑΤΟ δεν είναι ευπρόσδεκτο είναι η Τουρκία, η μητέρα πατρίδα των Βόσνιων μουσουλμάνων.
«Η Σερβική Δημοκρατία δεν είναι αρεστή από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων ισχυρών του κόσμου , και όλοι γνωρίζουν ότι. Μέρος της Δυτικής Διεθνούς Κοινότητας ποτέ δεν εγκατέλειψε την ιδέα να ακυρώσει την ύπαρξη μας και να αλλοιώσει την ταυτότητα, και το χαρακτήρα μας», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου