Οκτωβρίου 23, 2017

Αλβανία: Και το FBI ανακατεύει ο Ράμα

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής της Βενετίας εν τω μεταξύ δήλωσε σε τηλεόραση των Τιράνων ότι το επίπεδο της διαφθοράς στα ανώτατα κλιμάκια στην Αλβανία είναι μεγάλο, ότι το φαινόμενο αυτό αυξάνεται και ότι είναι απαραίτητη. η καταπολέμησή της.
«Στην Αλβανία, δυστυχώς, η διαφθορά είναι πολύ διαδεδομένη σε όλους τους τομείς της δικαιοσύνης, της πολιτικής, της δημόσιας διοίκησης. Η διαφθορά υψηλού επιπέδου έχει επηρεάσει όλους τους τομείς, όχι μόνο το δικαστικό σώμα. Γι 'αυτό χρειάζεται μια ισχυρότερη καταπολέμηση της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε.
Ο Ράμα με το Υπουργό Εσωτερικών, Φατμίρ Τζαφάι ανακοίνωσαν ότι η προσεχής αξιολόγηση των αστυνομικών υπαλλήλων θα γίνει με την βοήθεια εμπειρογνωμόνων από το FBI και τη Γερμανία, και αυτό «θα επαναφέρει την εμπιστοσύνη του κόσμου στην κρατική αστυνομία».
Ο Ράμα ζήτησε ακόμα από του πολίτες να δώσουν πληροφορίες για τους διεφθαρμένους αστυνομικούς και υποσχέθηκε ότι θα «ανταμειφτούν γενναιόδωρα». Ταυτόχρονα η αστυνομία ανακάλυψε στα Τίρανα ένα τούνελ που χρησιμοποιούσαν οι διακινητές για μεταφορά κάνναβης.
Βρήκε ακόμα μια φυτεία κάνναβης, και συνέλαβε επτά άτομα επικεφαλής των οποίων ήταν ένας πρώην αξιωματικός της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου