Νοεμβρίου 26, 2017

ΣΚΟΠΙΑ. Σκοτώνονται οι Εταίροι

Στο Δήμο του Τσάιρ της πΓΔΜ, Αλβανοί ακτιβιστές του «DUI» γάζωσαν με σφαίρες το αυτοκίνητο του επίσης αλβανού ακτιβιστή της «Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης», (SDSΜ) Ισμέτ Κόκα Αρίφι τον οποίο σκότωσαν επί τόπου και τραυμάτισαν τον Χεμάλ Λουσιάνι.
Ο Αρίφι ήταν πολύ γνωστός ακτιβιστής της SDSΜ στο Δήμο του Τσάιρ, που έγραφε στο «Facebook» ότι η SDSΜ είναι τόσο καλή για τους Αλβανούς όσο και ο ΟΥΤΣΕΚΑ, και ότι είναι πολύ καλύτερη από ό, τι το DUI για τους Αλβανούς, ενώ χαρακτήριζε τον αρχηγό του DUI Αλί Αχμέτι, ως «κουίσλινγκ», και ως «ήρωες» τους Αλβανούς, που εμπλέκονται στην τρομοκρατική επίθεση στο Κουμάνοβο. Η εκτέλεση του Αρίφι έγινε χθες το βράδυ ενώ καθόταν στο αυτοκίνητό του με τον φίλο του.
Χθες επίσης , ο Σπατίμ Πολοτζάνι, πρόεδρος της Ένωσης Κρατουμένων και Διωκομένων Αλβανών στην πΓΔΜ, δήλωσε στον Τ/Ο σταθμό «Sitel», ότι οι Αλβανοί αποτελούν πάνω από τον μισό πληθυσμό της πΓΔΜ, ενώ είπε ότι οι 400000 Σκοπιανοί που έχουν βουλγαρικό διαβατήριο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μη κάτοικοι στην επόμενη απογραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου