Μαρτίου 31, 2018

Χαμός στην Ποντγκορίτσα! Σκοτωμοί μέρα μεσημέρι!


Το ΝΑΤΟ και το Κράτος Δικαίου ψάχνουν για τους Ρώσους πράκτορες αλλά ο πολύνεκρός πόλεμος των ημι-κρατικών συμμοριών συνεχίζεται.

Σήμερα στο καφε- Φόρουμ» στο κέντρο  της Ποντογκορίτσα, μέρα μεσημέρι, άγνωστος μασκοφόρος πυροβόλησε και σκότωσε τον Ραντιβόιε Γιοβάνοβιτς από την Ποντγκόριτσα (42 ετών) και τη Μήλο Σάκοβιτς (31) που καθόντουσαν σε διαφορετικά τραπέζια.
Εκ μέρους της αντιπολίτευσης ο Νεμπόισα Μεντόγιεβιτς δήλωσε ότι «Το γεγονός ότι γίνονται εκτελέσεις στο φως της ημέρας δείχνει την αλαζονεία των εκτελεστών που είναι βέβαιοι ότι θα αρμόδιες αρχές δεν θα τους πιάσουν. 
Τέτοιες ενέργειες, μπορούν να κάνουν μόνο όσοι έχουν υποστήριξη στις υπηρεσίες της αστυνομίας και της ασφάλειας στο Μαυροβούνιο , δήλωσε ο Μεντόγιεβιτς, που υπενθύμισε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Ντούσκο Μάρκοβιτς ότι το Κράτος δεν είναι υποχρεωμένο να προστατεύει τους εγκληματίες και τόνισε ότι πρωθυπουργός αποκάλυψε την τακτική του Κράτους που περιμένει το φιλο-καθεστώτικό Καρτέλ εξαλείψει τον ανταγωνισμό.
  Ο Μεντόγιεβιτς ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού, που ήταν για χρόνια διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών , την απομάκρυνση του Διευθυντή της Αστυνομίας, και την απόλυση του υπουργού Εσωτερικών.  

Ο υπουργός Εσωτερικών του Μαυροβουνίου Μεβλουντίν  Νούχιτζιτς που παρέμεινε στην θεση του, ανακοίνωσε τις παραιτήσεις του επικεφαλής της αστυνομίας , Σλάβκο Στογιάνοβιτς, και του επικεφαλής της Ασφάλειας της Ποντγκόριτσα  Γιόβιτσα Ρέτσεβιτς  "λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της ασφάλειας στην Ποντγκόριτσα, όπου τρεις δολοφονίες σημειώθηκαν κατά τις τελευταίες τρεις ημέρες".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου